L'estadi de Losail acollirà la final del Mundial de Qatar el 18 de desembre del 2022 (EFE)
Futbol

Presenten l'estadi Losail, el més important del Mundial de Qatar 2022

L'estadi tindrà una capacitat de 80.000 espectadors i albergarà el partit inaugural i la final de la competició

Actualitzat

Qatar ha desvelat el disseny de l'estadi de Losail, el més important del Mundial de futbol que es disputarà l'any 2022.

L'estadi, insipirat en els "fanar", uns llums típics de Qatar i altres països àrabs, tindrà una capacitat de 80.000 espectadors i està previst que albergui el partit inaugural i la final de la competició.

El disseny, realitzat per l'estudi d'arquitectura Norman Foster, ha sortit a la llum en una ceremònia presidida per l'emir de Qatar, Tamin bin Hamad Al Zani, i pel secretari general de Qatar 2022, Hassan al Zawadi, que ha apuntat que la cita mundialista "será una oportunitat per al món àrab per unir-se a un Mundial que reflecteixi la realitat de la regió".

A més, a la gala, també hi han assistit personalitats il·lustres del món del futbol com Bora Milutinovic, Ronald de Boer, Ruud Gullit, Samuel Eto'o o Samuel Umtiti.

Xavi Hernández: "L'estadi és una meravella"

L'ex jugador del Futbol Club Barcelona i un dels ambaixadors de Qatar 2022 ha explicat que l'estadi "és una meravella" i que el Mundial "serà molt bonic":

"Qatar està preparat perquè portem molts anys treballat per rebre aquest esdeveniment històric, per fer història. Tothom es sorprendrà de com és Qatar, de l'organizació, dels estadis i del país en general."

Anar al contingut