El Perú acollirà totes les etapes del Dakar 2019 (@dakar)
Dakar

Presentat el recorregut del Dakar 2019

La prova, que serà més curta de l'habitual i tindrà només deu etapes, es disputarà íntegrament al Perú per primera vegada a la història

Actualitzat

Ja se sap quin serà el recorregut del Ral·li Dakar 2019. Serà una edició amb molts canvis, començarà el 7 de gener a Lima i s'acabarà el 17 a la capital peruana. "És un Dakar fora del normal. Per primera vegada serà només en un país, tindrà només deu dies, amb un quilometratge diferent i en una geografia en què el 70% serà sorra i dunes", ha assegurat el director Etienne Lavigne després de la presentació oficial que s'ha fet aquest dimarts a París.

La principal novetat serà que la competició transitarà íntegrament pel Perú i tindrà només deu jornades de competició. La prova, que l'any passat va tenir 14 etapes, redueix aquest any el nombre de dies de competició. Lavigne ha assegurat que el fet de córrer en un únic país facilita l'organització i redueix l'esforç dels participants.

La competició comptarà amb 334 pilots -més que en les últimes tres edicions- entre els quals hi haurà els catalans Nani Roma, Isidre Esteve i Laia Sanz. Entre els favorits a la victòria destaquen Ciryl Despres, Carlos Sainz, Stéphane Peterhansel i Sébastien Loeb, entre altres.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut