Bàsquet

El Teatre Zorilla de Badalona acull la presentació del documental "Spirit of Tel Aviv 94"

Aquest dijous, 11 d'abril, s'ha fet la preestrena d'"Spirit of Tel Aviv 94", un documental que recorda el triomf de la Penya el 21 d'abril del 1994 a Tel-Aviv, on va guanyar la Copa d'Europa de bàsquet

Actualitzat

Segur que tots els aficionats al bàsquet, i especialment els del Joventut de Badalona, tenen molt present el que va passar a Tel-Aviv el 21 d'abril del 1994. La setmana que ve es compliran 25 anys de la Copa d'Europa que van guanyar els badalonins. Aquest dijous a la tarda s'ha fet l'estrena al Teatre Zorrilla de Badalona del documental "Spirit of Tel Aviv 94", que recull la història d'aquella final contra l'Olympiakos.

"Spirit of Tel Aviv 94" reuneix els integrants del millor Joventut de Badalona per descobrir els secrets de l'èxit més gran del club verd-i-negre. El 21 d'abril del 1994, la Penya va fer el cim. El documental és el relat de com aquell equip entrenat per Zeljko Obradovic va guanyar la Copa d'Europa a Tel-Aviv, una fita històrica del bàsquet català.

El documental és una producció del Departament d'Esports de TV3 dirigit per Víctor Lavagnini i Joan Sánchez, i s'emetrà dilluns, 15 d'abril, a les 22.00, a Esport3, i a les 23.55, a TV3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut