Todibo comparteix rondo amb Luis Suárez, Busquets i Coutinho, en un entrenament del 2019
Todibo comparteix rondo amb Luis Suárez, Busquets i Coutinho, en un entrenament del 2019
barça

"Prefereixo haver fracassat al Barça i que no tot sigui de color rosa"

Todibo defensa la seva etapa de blaugrana i gaudeix de la maduresa futbolística a Niça

Redacció Esport3Actualitzat

La brillant i prematura irrupció de Raphaël Varane al Reial Madrid van fer que el comparessin amb ell. Tots dos, centrals joves, alts i francesos. Amb el temps, però, es pot afirmar que Jean-Clair Todibo, incorporat al primer equip del Barça amb 19 anys, va ser víctima d'unes expectatives massa exigents per un futbolista tendre. A més, en les poques oportunitats que va tenir amb Valverde se'l va veure insegur i el relat majoritari entre l'afició va ser el del fracàs.

En plena maduresa futbolística al Niça, i mentre rep l'interès de grans d'Europa, Todibo es revela contra el seu passat. El central defensa en una entrevista a Telefoot la seva etapa de blaugrana com un aprenentatge vital en el seu creixement.

"Com que no vaig jugar al Barcelona, la gent va dir que havia fracassat. Vaig aprendre del meu fracàs, i prefereixo que la meva història sigui així i no tot de color de rosa".

Ara es pensa cada passa que dona. L'estiu passat, sense anar més lluny, no va voler "cometre un error" fitxant pel United per suplir l'arraconat capità Maguire.

Anar al contingut