Girona

Portu, protagonista de la victòria del Girona contra el Leganés (0-2)

Butarque era la tercera sortida seguida a terres madrilenyes del Girona. Les dues anteriors s'havien saldat amb victòria i el partit amb el Leganés s'ha posat bé pels gironins ben aviat.

Cristina BusquetsActualitzat

En la primera acció de perill del partit als tretze minuts, els d'Eusebio han traçat un atac ràpid que ha iniciat Muniesa, ha pentinat Stuani i Portu ha recollit per resoldre i marcar el primer gol superant el porter Cuéllar. Portu, altre cop, nou minuts després, ha fet el segon gol. Jugada també llarga, iniciada per Bono, pentinada per Stuani cap a Valery i el de l'Escala ha assistit el murcià perquè ampliés l'avantatge pels gironins. Muniesa al 33 ha fet lluir Cuéllar amb una mà salvadora i Juanpe poc després ha enviat la pilota al travesser. Abans del descans, el Leganés ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc a Nyom.

A l'inici del segon temps, Stuani ha desaprofitat una ocasió clara per fer el tercer. I En-Nesyri hauria pogut escurçar distàncies en una arribada en solitari. Alcalá, però, s'ha anticipat per enviar la pilota a córner.

El Leganés només havia perdut un partit a casa aquesta temporada i el Girona ha tallat amb la bona ratxa dels de Pellegrino. Els d'Eusebio arriben a l'aturada de seleccions amb 34 punts i havent fet un pas de gegant cap a l'objectiu de la permanència. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut