Portu en el moment de ser retirat del camp
Portu, en el moment de ser retirat del camp
Girona

Portu eludeix Nacho en el seu missatge tranquil·litzador després de l'ensurt

El murcià agraeix les mostres d'afecte de l'afició del Girona i reconeix que es troba bé

Redacció Esport3Actualitzat

La incomprensible entrada que Cristian Portugués, Portu, va rebre de Nacho González al temps afegit, i que el va fer sortir de Montilivi en ambulància, va ser el final més amarg de la batalla pel liderat, que es va decantar del costat del Reial Madrid. A l'espera de noves proves, però, sembla que tot quedarà en un fort cop al maluc i un gran ensurt.

Portu ho ha confirmat 24 hores més tard amb unes paraules tranquil·litzadores publicades a les xarxes socials. Es troba "bé" i té "ganes d'ajudar l'equip" en una temporada que preveu "molt bona". Vitamina per a l'afició blanc-i-vermella, a qui el murcià agraeix l'afecte, subministrada per un dels seus futbolistes predilectes.

En el missatge evita cap referència a la conducta del capità blanc, autor d'una de les accions més violentes que es recorden els últims anys, ni a les seves disculpes expressades dissabte cap al tard. No obstant això, tenint en compte el tarannà diplomàtic del de Beniel, l'endemà de volar pels aires ja no deu conservar ni gota de rancúnia.

Julian Araujo encén les xarxes

L'entrada de Nacho va sorprendre pel moment en què es va produir i la duresa empleada per Nacho. Un dels que va patir per la integritat de Portu va ser el lateral del Barça cedit al Las Palmas, Julian Araujo. El mexicà ha publicat un missatge a Instagram en què dona "gràcies a deu" perquè l'acció del capità madridista no hagi provocat cap lesió important al gironí.

La història d'Instagram publicada per Araujo
Anar al contingut