Gregg Popovich, una llegenda a l'NBA i un exemple de longevitat en una mateixa banqueta
Gregg Popovich, una llegenda a l'NBA i un exemple de longevitat en una mateixa banqueta
NBA

Popovich, San Antonio Spurs: "Trump és un covard i un idiota trastornat"

Diversos entrenadors de l'NBA, entre els quals hi ha Steve Kerr, del Golden State Warriors, volen promoure canvis per lluitar contra la violència racial arran de la mort de George Floyd

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador dels San Antonio Spurs, Gregg Popovich, ha qualificat d'idiota Donald Trump, president dels Estats Units, i d'incapaç d'unificar la població. Després de la mort de Gorge Floyd, Popovich s'ha afegit a les crítiques de LeBron James i Michael Jordan. El tècnic dels Spurs ha dit que fa falta un president que digui que la vida dels negres compta, i que Trump no ho farà perquè, per a ell, és més important calmar el petit grup de seguidors que donen validesa a la seva bogeria.

Trump ha denunciat "actes de terrorisme intern" i ha promès restablir l'ordre als Estats Units. Popovich ho veu d'una altra manera.

"Si Trump tingués cervell, promouria la unió de la gent, però només mira per ell, pel seu benefici personal, no pel de tots. És una font de divisions, un destructor. Per això s'amaga al soterrani de la Casa Blanca. És un covard. Crea una situació i en surt corrent. La situació no pot millorar perquè és un idiota transtornat."

 


   El cinc vegades guanyador de l'anell de l'NBA veu un problema de racisme totalment estancat.

"Tothom veu la violència policial i el racisme, però qui pot no fa res per canviar-ho. No hi ha lideratge, perquè no s'entén el problema. Els nord-americans blancs no ho volen entendre."

 

Diversos entrenadors que pertanyen a l'Associació Nacional d'Entrenadors de bàsquet nord-americans (NBCA) han creat un comité per portar endavant diverses accions per combatre la violència racial i la intolerància a les ciutats nord-americanes. Entre ells, Popovich i Steve Kerr, entrenador dels Golden State Warriors, molt irònic en els seus comentaris cap a Trump.

 

 Aquesta plataforma de tècnics vol influir en el canvi treballant amb funcionaris i autoritats locals.

 

ARXIVAT A:
NBARacisme
Anar al contingut