NBA

Pols entre l'NBA i els jugadors per la rebaixa dels salaris com a conseqüència del coronavirus

Actualitzat

L'NBA ha proposat que tots els jugadors es rebaixin el salari un 50 per cent a partir del 15 d'abril, i és que l'aturada de la competició com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus està causant estralls en els balanços de tots els equips que competeixen a la Lliga de bàsquet més important del planeta.

L'associació de jugadors, l'NBPA, però, no ha estat gaire receptiva a aquesta proposta i assegura que els seus integrants només estan disposats a acceptar una rebaixa del 25 per cent i a partir del 15 de maig.

Ja fa quasi quatre setmanes que l'NBA es va aturar, després del primer positiu en Covid-19 que es va detectar en un equip, i queden 18 jornades per finalitzar la temporada.

De moment no s'ha suspès cap partit i s'està estudiant la possibilitat que es disputi una fase final de la competició ubicada en un únic lloc per evitar que els equips es desplacin per tot el país, cosa que facilitaria un possible rebrot del coronavirus un cop els Estats Units hagin entrat en una fase de control. Segons apunten diferents mitjans nord-americans, Las Vegas seria l'escenari més ben situat.

Ara bé, l'opció de concentrar la fase final de l'NBA en una única ciutat implica una logística més que complexa per a tots els equips i, a més, podria suposar un replantejament del format de competició per simplificar-la.

 

Anar al contingut