Barça

Polèmica per l'horari de la final de la Copa de la Reina

El partit es disputarà a dos quarts de dotze del matí perquè l'Alcorcón hi juga el mateix diumenge un partit de Lliga a les vuit del vespre

Laura BruguésActualitzat

Després de jugar les semifinals de la Copa de la Reina a les nou del vespre a Alcorcón, el Barça disputarà la final diumenge a dos quarts de dotze del migdia amb una previsió de temperatura de més de 30 graus.

Ball d'horaris en pocs dies i en un mateixa competició per duplicitat de partits. I és que el mateix diumenge, l'equip local, l'Alcorcón, juga a Santo Domingo a les vuit del vespre, en horari unificat, perquè el seu rival, l'Eibar, es juga l'ascens a Primera Divisió.

D'aquí que l'horari i la ubicació de la final de la Copa de la Reina hagi generat controvèrsia. La Federació Espanyola es defensa dient que era l'única opció que tenien, ja que no era viable la proposta que tenien de portar la competició del KO a Tenerife. Segons l'ens federatiu, l'Heliodoro Rodríguez López, amb capacitat per a 22.800 espectadors, no complia els requisits.

Horaris a part, la capacitat de l'estadi de Santo Domingo tampoc ajuda els aficionats culers que vulguin acompanyar l'equip a la final. El camp de l'Alcorcón té capacitat per a 5.100 espectadors.

Lluny queda de les xifres de rècord a la Champions al Camp Nou i també del desplaçament d'uns 15.000 aficionats a Torí en el desplaçament més massiu per a un partit de l'equip femení del Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut