Djokovic, durant l'entrega de premis del 17 de desembre a Belgrad
Djokovic, durant l'entrega de premis del 17 de desembre a Belgrad
Tenis

Polèmica per l'acte amb joves tenistes on Djokovic va acudir l'endemà de ser positiu

El serbi va seguir una atapeïda agenda el 17 de desembre, just després de saber el resultat de la PCR

Redacció Esport3Actualitzat

Lluny de resoldre's, la situació del número 1 del món, continua embolicant-se, en aquest cas per la poca responsabilitat sanitària dels fets que s'atribueixen al tenista.

En les darreres hores ha transcendit l'atapeïda agenda que el serbi va seguir l'endemà del 16 de desembre, data del seu segon positiu del virus -el primer el va passar el 2020-. En comptes de confinar-se, Djokovic va començar el 17 de desembre en un acte de presentació de la seva marca personal i, més tard, va participar en una entrega de premis als millors tenistes de Belgrad del 2021, en un compromís on se'l va veure sense mascareta i envoltat de nens.

L'associació organitzadora va publicar una galeria d'imatges de la trobada al seu Facebook:

L'últim argument dels advocats

Els advocats de Novak Djokovic han al·legat aquest dissabte que el motiu que li va permetre al seu representat obtenir l'exempció mèdica per disputar l'Open d'Austràlia va ser aquest positiu de mitjans de desembre.

Amb aquest últim argument, els lletrats de "Nole" busquen recuperar el visat que li van revocar en aterrar al país oceànic, però a cada moviment que es produeix en aquest cas, s'obre alguna esquerda. El termini oficial per rebre exempció mèdica de l'organització del torneig finalitzava el 10 de desembre. És a dir, l'exempció va ser també una excepció.

El Sr. Djokovic havia rebut el 30 de desembre de 2021, una carta del director mèdic de Tennis Austràlia que registrava que se li havia proporcionat una 'exempció mèdica de la vacunació de la covid' perquè s'havia recuperat recentment del virus. En aquell moment havien passat 14 dies de la prova de PCR positiva i no havia tingut febre ni símptomes respiratoris les 72 hores prèvies.

Anar al contingut