És la segona vegada que Del Cerro Grande expulsa De Jong (Efe)
Barça

El Barça presenta al·legacions per la segona targeta groga a Frenkie de Jong

El migcampista blaugrana va deixar l'equip en inferioritat per una decisió arbitral molt controvertida

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha comunicat aquest divendres que presentarà al·legacions per la segona targeta groga que Frenkie de Jong va veure al minut 64 del partit contra el Cadis i que va comportar la seva expulsió.

El neerlandés va veure com l'àrbitre, Carlos del Cerro Grande, li ensenyava dues targetes grogues en quatre minutes, la segona d'elles per una disputa per la pilota amb el jugador local Espino. En l'acta arbitral es fa constar que De Jong "fa caure un rival en la disputa per la pilota de forma temerària", però les imatges suggereixen que el migcampista blaugrana enretirava la cama abans d'impactar amb el seu adversari

.

És la segona vegada que De Jong és expulsat en tota la seva carrera. El primer cop també va ser en un partit arbitrat per Del Cerro Grande, va ser el gener del 2020, en un partit contra l'Espanyol.

Així mateix, el Barça ha notificat que també presenta al·legacions per la targeta groga que va veure Sergio Busquets a les acaballes del partit. El capità blaugrana va xutar una segona pilota que hi havia al camp amb el partit en joc en direcció on s'estava desenvolupant el joc. 

 

Finalment, el club també ha presentat recurs contra la targeta vermella que va veure Ronald Koeman a les acaballes del partit per protestar al quart àrbitre. 

 

 

 

Anar al contingut