Girona

Polèmica a Montilivi: l'àrbitre no xiula penal per unes mans de Saveljich al minut 85

Javier Iglesias Villanueva no ha assenyalat la pena màxima després de les mans del jugador montenegrí del Rayo. Si l'hagués xiulat, i el Girona hagués marcat, l'eliminatòria quedava empatada

Redacció Esport3Actualitzat

La polèmica del Girona-Rayo ha arribat al minut 85. L'àrbitre Javier Iglesias Villanueva no ha xiulat unes mans de Saveljich dins de l'àrea madrilenya com a penal, fet que ha desfermat les protestes airades dels jugadors del Girona. Una centrada per la dreta d'Aday que Stuani no aconsegueix rematar i que ha acabat colpejant a les mans del jugador montenegrí del Rayo.

Una acció clau del partit, ja que un gol del Girona empatava l'eliminatòria, amb una pròrroga al davant per jugar-se. A més a més, el Rayo estava amb un jugador menys per l'expulsió d'Emiliano Velázquez.

Al partit d'anada, el Girona també va veure's perjudicat en una acció que ni l'àrbitre ni el VAR no van donar per vàlida. En la jugada, el jugador del Girona Nahuel Bustos va veure com li anul·laven un gol després de colpejar la pilota amb l'espatlla. Avui, ni el VAR ni l'àrbitre han donat un cop de mà al Girona.

 

Anar al contingut