Polèmica a França per un episodi racista contra Richarlison

El jugador brasiler ha vist com li llançaven un plàtan quan celebrava un gol al Parc dels Prínceps de París

El Brasil i Tunísia s'han vist les cares aquest vespre en un partit amistós disputat al Parc dels Prínceps. El resultat ha estat favorable al conjunt entrenat per Tite per un contundent 5-1.

La gran polèmica ha arribat quan Richarlison, jugador del Tottenham, marcat al minut 19 de partit. El davanter ha anat a un dels córners per celebrar la seva diana i un aficionat li ha llançat un plàtan des de la grada.

Doblet de Raphinha

L'extrem del FC Barcelona, Raphinha, ha estat un dels noms propis del partit. El jugador ha fet dos grans gols a la primera part, el primer amb el cap i el segon amb un xut potent que ha impactat el pal abans de colar-se a la porteria rival.