(@BMGranollers)
Handbol

Pol Sastre torna al Fraikin Granollers

Sastre, de 28 anys, es va formar al Granollers des de la seva etapa com a aleví. Fa dues temporades, va marxar a l'handbol francès, on va jugar un any al Cavigal Nice Handball de Segona Divisió, abans de tornar a terres catalanes per entrar a formar part del cos tècnic del BM La Roca.

Actualitzat

El Fraikin Granollers ha anunicat aquest dissabte la tornada del català Pol Sastre per cobrir la plaça que deixa a la porteria el brasiler César 'Bombom' Almeida, que ha fitxat pel Fenix Toulouse.

El canvi de Sastre, fa dues temporades, va suposar l'ascens definitiu de Marc Guàrdia i la tornada d'Almeida per començar el seu segon cicle a Granollers, després de la retirada de Vicente Álamo.

Ara, l'adeu del porter brasiler ha obert de nou la porta a Sastre, que ha estat la darrera temporada formant porters en el BM La Roca i que torna al club on va créixer esportivament per vestir-se de nou de curt.

Des que va arribar al primer equip del Fraikin Granollers, Sastre va ser company de Gonzalo Pérez de Vargas, Matías Schulz, Dimitrije Pejanovic, Almeida o Vicente Álamo.

Ara, torna als orígens per compartir porteria amb Marc Guàrdia, un altre dels talents formats a la base del club del Vallès.

 

Anar al contingut