Pol Espargaró es recupera del fort accident que va patir a Portugal
MOTOR

Pol Espargaró reapareix a les xarxes socials amb un missatge tranquil·litzador

El pilot de GasGas ha passat per quiròfan després de la brutal caiguda que va patir en el Gran Premi de Portugal

Redacció Esport3Actualitzat

Pol Espargaró va haver de ser traslladat a Barcelona per ser operat després de la dura caiguda que va tenir durant els entrenaments lliures del divendres del Gran Premi de Portugal. L'impacte va tallar la respiració del pàdoc i de tots els aficionats al motociclisme durant uns minuts. El pilot de GasGas va haver de ser evacuat amb helicòpter.

El de Granollers té una fractura a la mandíbula, una a la vèrtebra dorsal i una a la cervical, a més d'una contusió pulmonar. La gravetat de la lesió, en paraules del seu germà Aleix, allunyarà de la pista el Pol durant un llarg període de temps.

 

Intervingut de la lesió a la mandíbula

El petit dels Espargaró està ingressat a la Clínica Quiron Dexeus de Barcelona i en les darreres hores ha estat intervingut de la fractura de mandíbula. Des que es coneixia l'estat greu del pilot, els missatges d'ànim des del pàdoc i les xarxes socials no han parat. El més especial, però, han estat els del seu germà. El pilot d'Aprilia ha calmat tothom després de poder visitar el seu germà abans de marxar a l'Argentina, on es trasllada l'acció aquest cap de setmana.

Amb una afectuosa imatge en la qual dona la mà al seu germà, Aleix ha enviat totes les seves forces a Pol amb el text: ''Ja ho sabíeu, però per si un cas, el meu germà és el puto amo, més fort i valent que Hulk!''

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut