Pol Espargaró i Dani Pedrosa han estat els primers a rodar amb motos de competició abans de l'inici del Mundial de MotoGP
MotoGP

Pol Espargaró i Dani Pedrosa, els primers a rodar amb motos de competició abans del Mundial de MotoGP

Actualitzat

Són els primers a rodar amb les motos de competició. Pol Espargaró i Dani Pedrosa, el provador de KTM, van entrenar-se al circuit austríac de Spielberg. Ha estat una tornada emocional i alhora força pràctica per millorar la moto.

 

Pol Espargaró, pilot de KTM

"He sentit l'adrenalina de tornar a pilotar una MotoGP. Per a nosaltres és important per la tècnica i perquè puc millorar la moto i el meu estil de pilotatge."

 

Dani Pedrosa, pilot provador de KTM

"És clar que al final del dia em fa mal tot, per tot arreu, després de tant de temps d'inactivitat que hem passat."

 

KTM i Aprilia són les úniques marques que poden entrenar-se fora dels tests planificats per l'organització del Mundial, ja que no van acumular resultats significatius la temporada passada. Pel que fa a la resta d'equips, Honda, Yamaha, Ducati i Suzuki s'hauran d'esperar fins al primer gran premi. Es vol fer una jornada extra d'entrenaments el dimecres 15 de juliol a Jerez la setmana de la cursa. Aquest seria el primer cop que tots els participants del campionat rodarien junts. Fins aleshores, cadascú es prepara de manera diferent. Els germans Márquez, Marc i Àlex, fent motocròs i d'altres com Àlex Rins o Aleix Espargaró pilotant motos de sèrie al circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Anar al contingut