EFE/EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
Ciclisme

Pogacar: "Passem nombrosos controls per mostrar als escèptics que s'equivoquen"

El ciclista eslovè, indiscutible mallot groc de la classificació general, ha aprofitat l'ocasió per sortir al pas dels dubtes que estan generant les seves exhibicions i el seu domini aclaparador a la ronda francesa

Al Tour de França aquest dilluns hi ha jornada de descans després de les etapes alpines del cap de setmana. L'eslovè Tadej Pogaçar és el líder sòlid amb dos minuts d'avantatge sobre l'australià Ben O'Connor, vencedor en l'última jornada a Tignes. L'indiscutible mallot groc de la classificació general ha aprofitat l'ocasió per sortir al pas dels dubtes que estan generant les seves exhibicions.

"Quan algú no creu en mi tracto de demostrar-li que s'equivoca", ha assegurat el ciclista de l'UAE durant la primera jornada de descans de la ronda francesa.

Pogacar, de 22 anys i vigent campió del Tour, és conscient de les sospites que genera la superioritat amb què està dominant la carrera, però posa al davant el control a què està sotmès el ciclisme.

"Passem nombrosos controls per mostrar als escèptics que s'equivoquen", que ha explicat que va ser sotmès a tres tests abans de l'inici del Tour, dos abans de la novena etapa, la segona als Alps, i un més a la meta.

El ciclista eslovè també ha reconegut que després de la seva victòria l'any passat, aconseguida després de superar el seu compatriota Primoz Roglic en l'última contrarellotge, un dia abans de l'arribada a París, molts van considerar que era un oportunista i no tenia la talla d'un líder capaç de mantenir a ratlla la carrera durant molts anys.

"Aquest any estic motivat per mostrar a la gent del que sóc capaç", ha conclòs.

Anar al contingut