Espanyol

Pochettino tira del planter davant l'allau de baixes per afrontar la visita del València

L'Espanyol té aquest dissabte un partit que pot servir per certificar la permanència matemàtica. Després de la victòria al camp de l'Almeria, els blanc-i-blaus reben al seu fortí de Cornellà-el Prat la visita del València i Mauricio Pochettino ha hagut de tirar del planter per completar la llista de 18 convocats. Davant l'allau de baixes, el tècnic argentí ha convocat el central del filial Jordi Amat, que ja ha debutat aquesta temporada amb el primer equip, i al migcentre del Txad amb passaport francès Mahamat Azrack, que debuta en una convocatòria. Chica i Raúl Baena, lesionats, i Forlín i Pareja, sancionats, seran baixa per aquest partit.

Actualitzat
Mauricio Pochettino considera que l'Espanyol ofereix la seva millor versió contra els grans rivals i espera que contra el València també ho faci, amb la intenció de sumar tres punts que permetin als blanc-i-blaus segellar la permanència matemàtica.

Tamudo ha tornat a quedar a fora de la convocatòria, aquest cop per unes molèsties a l'adductor. Quan a Pochettino se li ha preguntat si té pensat convocar el davanter per a l'últim partit a casa, contra l'Osasuna, per poder acomodiadar-se de l'afició, el tècnic ha garantit que Tamudo tindrà un comiat com es mereix i ha assegurat que els aficionats han de confiar en ell.

A causa de les nombroses baixes que té l'equip, per completar la convocatòria Pochettino ha hagut de recórrer a dos jugadors del filial, Jordi Amat i Mahamat Azrak, que debuta en una convocatòria amb la primera plantilla. Per aquest partit, el tècnic blanc-i-blau no podrà comptar amb Chica i Baena, lesionats, i Forlín i Pareja, sancionats.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut