Futbol

Pochettino: "Si hi ha un equip favorit per guanyar la Champions, és el Barça"

El tècnic argentí del Tottenham ha confessat que signaria disputar una hipotètica final contra els blaugrana i ha lloat la nova exhibició del seu compatriota Leo Messi al Benito Villamarín

Actualitzat

L'entrenador del Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino, ha reconegut aquest dilluns que "si hi ha un equip favorit per guanyar la Champions, és el Barça" i ha confessat que li encantaria enfrontar-se als blaugranes en una hipotètica final.

"Jugar la final contra el Barça? On cal signar? Vaig sobrat de confiança", ha respost amb un somriure Pochettino, qui ha destacat el potencial de l'equip blaugrana. "Té jugadors de grandíssim nivell, més Leo Messi, que és un geni, el millor del món, i Valverde està fent un gran treball. Encara que, després hi ha equips com el City o la Juventus que també tindran opcions, perquè també estan construïts per guanyar aquest tipus de competicions".  

Pochettino ha estat a la capital catalana apadrinant la presentació de la Mediterranean Internacional Cup (MIC), un dels tornejos de futbol base més importants d'Europa, que es disputa cada Setmana Santa a la Costa Brava i que aquest any complirà la seva dinovena edició.

El tècnic argentí ha parlat, com no podia ser d'una altra manera, de l'espectacular actuació del seu compatriota Leo Messi davant el Reial Betis.  

"El Barcelona té excel·lents, extraordinaris futbolistes, però a més té algú que és un geni, algú diferent, extraordinari, únic. Leo fa coses que ningú espera, però el que sorprèn d'ell és la seva regularitat, la seva consistència. Ho fa en cada partit, cada tres o quatre dies, durant els últims onze o dotze anys."

D'altra banda, el nom de Pochettino sempre ha aparegut en les travesses per ocupar la banqueta del Reial Madrid, sobretot abans del retorn de Zinedine Zidane, però el tècnic dels Spurs creu que només són "rumors", tot i que tampoc no ha desmentit l'interès del club blanc. En qualsevol cas, Pochettino no sent que hagi perdut un tren.

"Jo soc molt feliç al Tottenham i tinc quatre anys més de contracte. Pot ser que el 99% dels meus col·legues pensin diferent, però jo intento gaudir del dia a dia i no pensar gaire a llarg termini."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut