Espanyol

Pochettino segueix sense confiar en Tamudo i el deixa fora per al partit contra l'Sporting

Mauricio Pochettino ha tornat a deixar fora d'una convocatòria Raúl Tamudo. Així doncs, el davanter tampoc viatjarà a Gijón, on l'Espanyol ha de jugar diumenge davant l'Sporting. També es perdran el partit David Garcia, per una gastritis, i Víctor Ruiz, per decisió tècnica. En canvi, sí que ha entrat a la llista Iván de la Peña. El cantàbre tenia algunes molèsties musculars, però Pochettino confia recuperar-lo perquè pugui jugar a El Molinón. Les altres novetats de la convocatòria blanc-i-blava són el retorn de Nico Pareja i Javi Márquez.

Actualitzat
Pochettino recupera peces importants i l'Espanyol guanya en confiança per al compromís del Molinón. Amb els retorns de Nico Pareja a l'eix de la defensa en detriment de Forlín i De la Peña en plenes condicions físiques, l'equip blanc-i-blau guanya encara més consistència per arrencar un resultat positiu de Gijón.

L'equip espera oblidar l'empat de la setmana passada i sumar un triomf que no només serviria per eixamplar la seva bona trajectòria sinó que, a més, els permetria acostar-se a les zones que donen accés a les competicions europees.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut