Espanyol

Pochettino manté la prudència però l'Espanyol comença a somiar amb fites més ambicioses

El triomf de dissabte al Vicente Calderón és més transcendental del que podria semblar. Més enllà dels tres punts, la victòria enfront l'Atlètic de Madrid serveix perquè l'Espanyol guanyi confiança lluny de Cornellà-el Prat però serveix, sobretot, perquè l'equip es convenci que pot aspirar a fites més ambicioses. Quan s'han disputat 12 jornades de Lliga, els bons resultats dels blanc-i-blaus han deixat de ser una simple anècdota i corroboren que, malgrat la joventut de la plantilla i malgrat que, com va dir Pochettino, s'ha d'anar partit a partit, aquest Espanyol ha de ser molt més que l'equip revelació.

Actualitzat
Els nervis viscuts a la llotja del Vicente Calderón i la tensió palesa sobre la gespa entre Quique Sánchez Flores i Luis García demostren que el de dissabte no era un partit qualsevol. Era el duel de dos equips que, malgrat començar la Lliga amb objectius totalment diferents, aspiren a classificar-se per a les competicions europees.

Els insults que van rebre alguns directius blanc-i-blaus durant l'enfrontament i que Sánchez Llibre ha denunciat, així com els nervis finals, són tot just una mera anècdota tenint en compte que la d'anit era la segona victòria dels espanyolistes lluny de Cornellà-el Prat. Perquè tal com ha confessat Osvaldo en arribar de Madrid, es tracta del triomf "més gran de la temporada". L'argentí, a més, ha afegit que això dóna "molta moral" ja que demostra maduresa malgrat la joventut de la plantilla.

Osvaldo, que va signar un golàs amb el definitiu 2-3, ha recordat que si l'Espanyol és on és no és pas fruit de la casualitat sinó perquè l'equip està fent les coses bé. En aquest sentit i valorant les possibilitats futures de l'esquadra periquita, va ser el mateix Pochettino qui en acabar el partit amb els matalassers va demanar prudència, però segons els resultats dels espanyolistes en les jornades imminents, caldrà començar a considerar l'Espanyol un ferm candidat a Europa.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut