Espanyol

Pochettino: "L'únic que pot donar tranquil·litat són els tres punts"

L'entrenador de l'Espanyol Mauricio Pochettino ha reconegut que de cara als pròxims partits a casa (Rayo i Màlaga) "l'únic que pot donar tranquil·litat i confiança" a l'equip és "realitzar un bon partit" i aconseguir "els tres punts, que és el que tothom comprèn i entén en aquest moment".

Actualitzat
L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha reconegut que de cara als pròxims partits a casa (Rayo i Màlaga) "l'únic que pot donar tranquil·litat i confiança" a l'equip és "fer un bon partit" i aconseguir "els tres punts, que és el que tothom comprèn i entén en aquest moment".

El tècnic blanc-i-blau ha definit els pròxims partits "com a vitals per a l'equip, el més important és començar a sumar". L'hispanoargentí ha afegit que tothom "sap el que ens hi juguem i en som conscients, el rendiment del bloc ha d'anar pujant però crec que mereixem més que no tenim".

A més, Mauricio Pochettino ha explicat que les polèmiques extraesportives, el futbol base i les eleccions a la presidència, no afecten el grup: "No crec que es distregui. Nosaltres som responsables de la nostra situació i no es pot tapar amb res, ni amb els problemes institucionals". "Quan la pilota no entra tot es magnifica i el primer equip marca moltes vegades el dia a dia del club. Hi ha cert nerviosisme però cal aïllar-se i centrar-se. Hem d'intentar que els futbolistes pateixin tan poc com es pugui, que tinguin tranquil·litat i puguin competir de la millor forma", ha comentat.

Personalment, Mauricio Pochettino encaixa el partit contra el Rayo Vallecano amb professionalitat malgrat que fa diverses jornades es va debatre la seva continuïtat al capdavant de l'equip: "M'ho prenc amb naturalitat, no pateixo per coses que no puc controlar. Em centro en el dia a dia i els entrenaments".

L'entrenador ha analitzat la situació de l'extrem portuguès Simao Sabrosa, no convocat l'última jornada. "Té les mateixes opcions que la resta dels seus companys per entrar en la convocatòria però sempre espero per fer una anàlisi fins a l'últim dia", ha explicat.

En un altre ordre de coses, Pochettino ha valorat unes informacions que asseguraven que ell i el director esportiu Ramon Planes tenien lligada la seva marxa al Vila-real l'estiu passat: "Si me n'hagués volgut anar ho hauria fet. Vaig tenir cinc propostes de diversos clubs però cap va ser el Vila-real".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut