Espanyol

Pochettino: "La situació de l'equip ens fa ser optimistes"

Mauricio Pochettino ha assegurat que la situació del seu equip "ens fa ser optimistes i no podem pensar en cap altra cosa que no siguin els tres punts contra la Reial Societat". Pochettino ha deixat fora de la llista Jordi Amat, per decisió tècnica, i també Javi Márquez, tot i estar físicament en condicions. Coutinho sí que ha entrat a la convocatòria.

Actualitzat
El tècnic argentí ha destacat el potencial físic de la Reial Societat, que visita Cornellà-el Prat dissabte: "És un equip amb una gran fortalesa i dels que més corren en aquesta Lliga, amb les estadístiques a la mà. El seu futbol es molt ràpid, i ens trobarem amb un partit molt intens. Ens plantejaran molta batalla."

Pel que fa als absents, Amat i Márquez, Pochettino no s'ha amagat. Del central ha dit que "estem contents amb el seu rendimient i confiem moltíssim en ell. Ha quedat fora per un tema numèric. La competència és alta, a Primera Divisió, i el més difícil sempre és mantenir-se, consolidar-se no és fàcil". I del migcampista, que per molts s'ha convertit en una patata calenta, Pochettino ha assenyalat simplement que "ara tenim molts jugadors disponibles i hem de deixar-ne alguns, com Márquez, també fora per una qüestió de números."  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut