Lliga de Campions

Pochettino: "Hem de ser prudents i preparar el partit de tornada seriosament"

El tècnic argentí del PSG insisteix en una entrevista al "Tot costa" de Catalunya Ràdio que no dona l'eliminatòria per guanyada tot i l'1-4 al Camp Nou i assegura que París pot atorgar a Mbappé tot el que necessita per ser feliç

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del París Saint-Germain, Mauricio Pochettino, ha assegurat en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio que malgrat l'1-4 de dimarts en l'anada dels vuitens de final de la Champions contra el Barça al Camp Nou, no dona res per guanyat i ha avançat que no forçarà el retorn de Neymar, que està lesionat.

"Hem de ser prudents i preparar el partit de tornada seriosament. Neymar té una il·lusió enorme de poder jugar contra el Barça, però el més important és el seu benestar físic, que estigui sa i bé i l'evolució serà el temps que la lesió necessiti. Si pot estar recuperat al més aviat possible, per a l'equip molt millor."

Pochettino s'ha desfet en elogis cap a Kylian Mbappé, autor d'un hat-trick al Camp Nou, i s'ha mostrat convençut que s'acabarà quedant al PSG, club amb el qual té contracte fins al 30 de juny del 2022.

"Mbappé és un top-class, és un jugador amb un enorme potencial. Encara és molt jove i ja ho està demostrant des dels 19 anys quan va ser campió del món que té una gran projecció. Què podem dir per descobrir-ho, tot el món ho ha pogut veure. És un jugador amb una qualitat, un carisma i una energia increïbles. Tenim la confiança absoluta que París pot atorgar-li tot el que necessita per ser feliç en la seva carrera esportiva i treballem per aconseguir que estigui per molts anys en el PSG."

L'argentí ha tornat a negar que hi hagués contactes amb el Barça l'any passat quan el club va destituir Valverde, i ha explicat que no ha parlat amb Leo Messi del seu futur.

"No, ja ho vaig dir en el seu moment que en cap moment hi va haver res. No m'imagino la possibilitat de seure a la banqueta del Barça. Mai. Amb Messi només ens vam dir hola i adeu, res del seu futur."

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut