Champions

Pochettino: "Hem de gaudir, hem de fer història"

L'entrenador del Tottenham, l'argentí Mauricio Pochettino, ha dit la vigília de la final de la Lliga de Campions contra el Liverpool que el seu equip ha de gaudir per fer història

Actualitzat

Preparats

Tot ha sigut increÏble, hem gaudit el cami, crec que l'atmosfera ha sigut genial, una concentració molt gran. Em sento molt orgullòs perquè els jugadors han estat molt oberts a treballar i a acceptar totes les nostres propostes, i crec que estem preparats. Hem parlat molt d'estar preparats per competir, córrer, disfrutar. Ens coneixem molt bé entre nosaltres i la clau és tenir l'ambició de guanyar

 

Fer història

"Hem de gaudir perquè volem fer històra en el futbol i demà sabem que s'ha de guanyar per fer-ho"

 

Valors

Vaig proposar fa unes setmanes que tot l'equip ens poguem fer una foto junts sobre la gespa abans del partit, això parlaria sobre els valors que tenim. Hem passat molts problemes i volem demostrar demà davant milions de persone el valor del futbol. Crec que és una oportunitat per mostrar que el futbol és un esport col·lectiu, on des del primer a l'útim són importants: els que juguem i els que no"

 

Seguretat

"Quan hi ha estrés, tots els jugadors posen el pilot automàtic per sentir-se segurs i més quan hi ha milions de persones veient la final. Demà s'ha de jugar com quan eres un nen, sense pensar que t'estan veient milions de persones, sentir-te com un equip"

 

Favorit?

"Hi ha moltes teories. Estan els que proposen que l'experiència serà important, si guanya el Liverpool serà per això, i estan les que diuen que serà el Tottenham per lo altre... Dependrà de la qualitat, el futból és dels futbolistes i són els que determinaaran un resultat o un altre"

 

Detalls importants

"Totes aquestes coses positives es podrien haver torçat per un simple o minúscul detall, si el VAR diu que no es fora de joc (el gol del Manchester City en la tornada de quarts) estaríem fora, tot això no hi hauria existit. Si en el darrer moment no marquem aquest gol a l'Ajax, avui estaria un altre entrenador parlant. Fixa't que injustos som quan fem anàlisis"
 

 

Admiració

"Arribar a la semifinal per tercera vegada a nivell personal és per dir "chapó", felicitats, passi el que passi el felicitaré, l'admiro molt.Tots volem guanyar , sentir aquesta adrenalina, d'arribar a la final d'una Champions. Aquest camí és el més important, però el més difícil és arribar aquí".

 


   
 

Anar al contingut