Espanyol

Pochettino ha de recórrer al filial per completar la convocatòria davant la visita de la Reial Societat

L'Espanyol rebrà aquest dissabte a Cornellà-el Prat la Reial Societat de Raúl Tamudo en un duel amb morbo pel retorn de l'excapità blanc-i-blau a la seva antiga casa. Per aquest partit, Mauricio Pochettino ha hagut de recórrer al filial per completar la llista de convocats a causa de les baixes que arrossega l'equip espanyolista. El tècnic argentí ha convocat Víctor Álvarez, que ja té l'alta mèdica, i el davanter portuguès Rui Fonte, mentre que ha deixat fora de la llista el sancionat Chica i Iván Alonso, amb problemes musculars durant tota la setmana.

Actualitzat
Els blanc-i-blaus busquen trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives per mantenir intactes les seves aspiracions europees i enterrar d'una vegada per totes els dubtes que arrossega l'equip les últimes setmanes.

Pochettino va entestar-se a defensar l'actitud de l'equip davant rivals com el Madrid i el Vila-real, però el cert és que la imatge en els duels contra l'Almeria i l'Osasuna han posat en entredit les possibilitats del conjunt periquito.

De cara al compromís de dissabte, el tècnic argentí ha reconegut que espera retrobar-se amb la millor versió del seu equip per reivindicar-se davant l'afició blanc-i-blava. Pochettino ha destacat les qualitats de la Reial Societat i ha admès que la visita dels bascos és una bona ocasió perquè l'Espanyol superi "una de les revelacions de la Lliga".

Per l'entrenador, el conjunt de Lasarte és un rival "fort, combatiu, amb qualitat i amb les línies ben juntes", que serà difícil de batre pel seu atreviment.

Pochettino ha demanat el suport de l'afició per ajudar l'equip a refer-se dels mals resultats, i ha lamentat els problemes en defensa que, com la lesió de Forlín, condicionen el rendiment de l'Espanyol.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut