Espanyol

Pochettino fa un balanç positiu del 2011 i demana al 2012 assolir fites importants

L'espanyolisme està de dol per la mort del que, durant 30 anys, va ser el metge del club blanc-i-blau. Salvador Oliveras, tota una institució en l'Espanyol, va estar vinculat al primer equip fins al 2006. Mauricio Pochettino, que ha tingut un emotiu record per la figura d'Oliveras, ha fet un balanç positiu de l'any que està a punt d'acabar a nivell esportiu. També ha demanat al 2012 completar una bona segona volta i poder assollir fites importants per donar una alegria a l'afició de l'Espanyol.

Actualitzat
Mauricio Pochettino ha fet un balanç positiu de l'any que està a punt d'acabar i ha assegurat, amb una veu marcada per un procés gripal, que l'equip blanc-i-blau "acaba el 2011 amb il·lusió i generant molta expectació, crec que han estat dotze mesos fructífers". "Sempre miro les coses des d'un punt de vista optimista. El 2011 no va ser tan bo com hauríem desitjat. Vam fer una gran primera volta però en la segona no vam poder arribar a Europa. De tota manera hem consolidat diversos jugadors del filial en el primer equip", ha analitzat el tècnic de l'Espanyol.

Pochettino ha prioritzat la salut "dels meus éssers estimats i els que formem part de l'Espanyol" per al 2012 sense oblidar els èxits esportius: "Tot el que demano és una bona segona volta i que arribem a fites importants perquè estem en dues competicions. Esperem acabar la temporada donant una alegria a l'afició".

El tècnic, a més, ha lamentat la mort ahir als 77 anys de Salvador Oliveras, metge del primer equip durant gairebé tres dècades. El doctor es va incorporar a principi dels 80 i va treballar amb l'entitat fins al 2001. El funeral se celebrarà aquest dissabte a les 8.45 hores al tanatori de les Corts, a Barcelona. "Va ser un dels primers que vaig veure quan vaig aterrar a Barcelona com a futbolista per fitxar pel club. Estem tots molt tristos, se'n va una gran persona que ha deixat empremta en aquest club. Era algú entranyable, alegre, divertit i amb gran capacitat de treball", ha comentat el preparador periquito amb to seriós.

D'una altra banda, la plantilla blanc-i-blava s'entrenarà demà a les 10.30 hores a porta tancada a la Ciutat Esportiva. El pròxim dia 1 de gener el tècnic ha donat festa als seus futbolistes, que tornaran a la feina el 2 al matí per preparar el partit de vuitens de final de la Copa del Rei davant el Còrdova del 5 de gener
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut