Futbol

Pochettino: "Estic obert a escoltar nous projectes quan torni a Europa"

El retorn del tècnic argentí a les banquetes no es farà esperar gaire, segons ha confirmat ell mateix a la cadena Fox Sports Argentina

Actualitzat

Mauricio Pochettino ha confirmat que ja té ganes de tornar a entrenar i ho ha confirmat en una entrevista que ha concedit a Fox Sports Argentina mentre visitava el seu antic club, el Newell's Old Boys.

"Està clar que a la meva edat no es necessita molt de temps per recuperar-se. Penso en positiu i estic obert a escoltar nous projectes"

El tècnic argentí, de 47 anys, està passant uns dies al seu país natal envoltat de la família i amics per desconnectar després de ser destituït com a entrenador del Tottenham. Ara bé, té clar que el seu retorn a les banquetes no trigarà gaire un cop torni a Europa.

Retornar a l'Espanyol per recuperar el bon rendiment de l'equip blanc-i-blau és el somni de qualsevol aficionat "perico", però alguns rumors apunten que podria ser el següent entrenador del Bayern de Munic. On segur que no entrenarà fins que no arribi l'estiu del 2020 és a la Premier League anglesa, ja que una clàusula del seu antic contracte amb el Tottenham ho impedeix.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut