Espanyol

Pochettino: "És més fàcil xiular un penal a l'Espanyol que al Barça o al Madrid"

Mauricio Pochettino ha valorat avui les decisions arbitrals que afecten el club, després de la pena màxima que li van xiular davant del Màlaga, i ha assegurat que, davant del dubte, "és més fàcil" xiular-los un penal a ells "que al Barça o al Madrid". "Hi ha moltes menys conseqüències. A nivell nacional, si l'hi xiulen a un altre, hauríem vist minuts i minuts en premsa i televisió i arribaria a la cort suprema. Estàs sense forces i indefens per reclamar, sembla que et queixes i està mal vist", ha apuntat.

Actualitzat
El tècnic blanc-i-blau, de totes maneres, ha comentat que aquest malestar no distraurà el vestidor en els pròxims partits: "El grup està cabrejat però també tranquil. L'equip no pensa en això encara que sí que tenim una espina clavada. Cal passar pàgina ràpid i centrar-se en el Vila-real".

D'altra banda, el tècnic argentí ha destacat el perill del Vila-real, malgrat les seves nombroses baixes. "Moltes vegades, per aquesta qüestió els grups s'uneixen i es fan més forts. Els lesionats són jugadors importants i això afecta el funcionament, però jugarem contra el Vila-real i no contra els seus noms", ha dit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut