Espanyol

Pochettino es converteix en el tercer entrenador de l'Espanyol aquesta temporada

Daniel Sánchez Llibre s'ha reunit aquest matí amb Mané a la ciutat esportiva de Sant Adrià i li ha comunicat personalment els motius que han provocat la seva destitució com a entrenador de l'Espanyol. A la reunió també hi era Pedro Tomás, director general executiu. El substitut de Mané serà Mauricio Pochettino. A l'argentí el presentaran avui a les 6 de la tarda i, tot seguit, a les 7, dirigirà el primer entrenament. Pochettino és una figura emblemàtica de l'espanyolisme que torna al club segurament abans del que havia previst el dia que el va deixar.

Actualitzat
L'Espanyol ha confirmat que Mauricio Roberto Pochettino serà el nou tècnic del conjunt català fins a final de temporada, en substitució de José Manuel Esnal, "Mané", destituït aquesta matinada.

Pochettino, un preparador gairebé sense experiència, és el tercer entrenador d'aquesta temporada. Va començar Bartolomé "Tintín" Márquez, que va caure després de la tretzena jornada, va continuar José Manuel Esnal, "Mané", destituït aquesta matinada, i ara li arriba el torn a l'argentí.

El president, Daniel Sánchez Llibre, ha comunicat aquest matí a Mané els motius del seu cessament. De seguida hi ha hagut acord econòmic, perquè, en 20 minuts, Mané i el seu ajudant, Ondarru, han abandonat Sant Adrià sense fer declaracions i amb la liquidació a la mà. Tots aquests moviments d'anades i vingudes han estat molt seguits per una cinquantena d'aficionats que no veuen gens clar el futur que els espera. Situació també tensa quan ha sortit el màxim executiu, Pedro Tomás. Les seves peticions demanant calma no li han estalviat una bona escridassada.

Durant tot el dia d'ahir, el nom de Pochettino va sonar amb força, encara que el club, abans d'establir negociacions amb l'exdefensa argentí, va haver de concretar la destitució de Mané, qui va ser informat del seu acomiadament passades les dotze de la nit.

Pochettino es troba un equip a cinc punts de la salvació, enfonsat anímicament i que demà ha de jugar un partit de Copa del Rei davant el Barcelona. L'exjugador blanc-i-blau només compta amb unes hores per preparar la seva estrena com a tècnic.

El nou entrenador és un home apreciat per la grada i que manté bona relació amb jugadors com Iván de la Peña i Raúl Tamudo. No obstant això, mai ha entrenat un equip professional i la seva inexperiència pot passar-li factura en una situació d'aquest calibre.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut