Pochettino celebra la classificació per a les semifinals de la Champions (Reuters)
Lliga de Campions

Pochettino: "Els meus jugadors són uns herois i estic molt orgullós d'ells"

El tècnic argentí del Tottenham ha lloat els seus jugadors i els ha qualificat d'"herois" després d'eliminar el Manchester City en quarts de final de la Lliga de Campions

Actualitzat

L'entrenador del Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino, ha lloat els seus jugadors i els ha qualificat com "herois" després d'eliminar el Manchester City en quarts de final de la Lliga de Campions.

"El més important ara és que estem en semifinals i crec que ho hem merescut. Els meus jugadors són herois; ja ho eren abans d'aquest partit, passés el que passés. Estan fent història i estic molt orgullós d'ells."

El Tottenham va signar el pas a semifinals en un partit boig en què van fer bo l'1-0 de l'anada tot i perdre 4-3 a la tornada a l'Etihad Stadium. Dues decisions del VAR van marcar el partit. El videoarbitraje va donar per bo el gol de Fernando Llorente i va anul·lar el de Raheem Sterling en el descompte que hagués classificat al City.

"És un moment en què et passen moltes coses pel cap. Va ser una decepció molt gran, però llavors van canviar la decisió. És pel que estimem el futbol", ha afegit el tècnic argentí.

Els 'Spurs' es mesuraran a l'Ajax d'Amsterdam per un lloc a la gran final que es disputarà al Wanda Metropolitano.

Anar al contingut