Espanyol

Pochettino diu que no jugar a Europa l'any que ve seria "una desil·lusió" però no pas "un fracàs"

Mauricio Pochettino, tècnic de l'Espanyol, ha confessat que seria "una desil·lusió" no classificar-se per a una competició europea la temporada que ve, però no "un fracàs". De totes maneres, el preparador blanc-i-blau no vol que l'equip s'aparti del partit a partit i espera que jugar a casa contra clubs que també lluiten per Europa els ajudi. "És preferible rebre els rivals directes, perquè aquests partits els disputarem amb totes les nostres forces per seguir als llocs de privilegi", ha apuntat. D'altra banda, el central de l'Espanyol Juan Forlín ha passat pel quiròfan per operar-se de la lesió en un dit del peu dret. L'operació, que li han fet a Múrcia, ha anat bé. Forlín es perdrà el que queda de temporada.

Actualitzat
"Seria una desil·lusió no ser als llocs europeus a final de temporada, perquè tota la campanya hem estat a dalt i la gent veu que només queden deu jornades, encara que no crec que fos un fracàs", ha insistit el tècnic. Pochettino ha valorat també l'estat dels lesionats: "Osvaldo i Sergio García evolucionen bé, mentre que Javi Márquez ha fet un treball específic d'acord amb la seva situació i espero que el cap de setmana puguem comptar amb tots ells".

Suport a Abidal

Pochettino ha mostrat el seu suport al barcelonista Abidal, que aquest dijous serà operat d'un tumor al fetge. "En nom de tota la plantilla vull enviar-li una forta abraçada a ell i a tota la seva família en aquest moment tan difícil. Espero que tot surti bé i que es recuperi aviat", ha dit.

L'ampliació de capital, un èxit

La setmana que ve s'acaba el termini per comprar accions de l'Espanyol. Mauricio Pochettino ha aprofitat aquests últims dies de l'ampliació de capital per adquirir uns quants títols i fer-ne accionistes els seus fills. El tècnic blanc-i-blau n'ha escenificat aquest dimecres la compra, després de l'entrenament. El vicepresident econòmic del RCD Espanyol, Sergio Oliveró, ha explicat que el club català ja ha aconseguit els sis milions d'euros de l'ampliació de capital, el mínim al qual estaven obligats pel crèdit sindicat. "Els sis milions per les obligacions contractuals ja els hem aconseguit i això ja és un èxit. A més, tindrem uns 2.000 nous accionistes, una quantitat superior a l'ampliació de capital del 2004, quan hi havia polaritat al club i una competició interna per comprar accions", ha apuntat. Aquest procés pot provocar canvis al Consell d'Administració de l'entitat blanc-i-blava. "Si algú aporta un milió d'euros tindrà una cadira", ha apuntat el vicepresident. El club manté diverses reunions aquests dies per intentar captar el màxim nombre de compradors.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut