Espanyol

Pochettino: "Aquest partit ha de servir de punt d'inflexió."

Mauricio Pochettino ha preferit no parlar gaire de la jugada clau del partit, el gol anul·lat a Verdú en temps afegit, i ha destacat la bona imatge que ha ofert el seu equip al Nuevo Zorrilla. El tècnic argentí ha dit: "Quan s'acaba el partit és inútil reclamar a l'àrbitre. No porta res de bo. Jo m'estimo més quedar-me amb la bona sensació que ha fet l'equip, i espero que aquest partit serveixi de punt d'inflexió per anar cap amunt."

Actualitzat
Mauricio Pochettino ha preferit no parlar gaire de la jugada clau del partit, el gol anul·lat a Verdú en el temps afegit, i ha destacat la bona imatge que ha ofert el seu equip al Nuevo Zorrilla. El tècnic argentí ha dit: "Quan s'acaba el partit és inútil reclamar a l'àrbitre. No porta res de bo. Jo m'estimo més quedar-me amb la bona sensació que ha fet l'equip, i espero que aquest partit serveixi de punt d'inflexió per anar cap amunt. Contra el Valladolid, en alguns moments hem fregat l'heroisme."

Pochettino sí que s'ha queixat de l'expulsió de Víctor Álvarez, amb unes gotes d'ironia: "És el cinquè partit que ens quedem amb deu homes. Per sort ja ens hi estem acostumant."

L'argentí ha afirmat sense embuts: "Ens mereixíem guanyar. Hem fet un bon partit onze contra onze i deu contra onze. El més important és que veig forts els futbolistes i això em tranquil·litza. Alguns han acabat plorant, però, treballant més, canviarem la situació en què estem."


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut