Espanyol

Pochettino: "A partir d'ara cada partit tindrà una importància suprema"

Mauricio Pochettino està més preocupat pel que pugui fer l'equip dissabte a Valladolid que no pas per la crisi institucional que viu el club. Per l'argentí, els seus homes han arribat a un punt que "cada partit a partir d'ara té una importància suprema".

Actualitzat
El tècnic espanyolista ha admès que al llarg de la setmana ha treballat més l'aspecte anímic que no pas el tàctic amb els seus homes: "El que s'ha viscut aquesta setmana al club no ens afavoreix de cap manera. Hem tractat de concentrar-nos en la nostra feina i sobretot rebaixar l'ansietat de tots després de la derrota amb l'Atlètic de Madrid".

Pochettino, de tota manera, adverteix que donada la delicada situació de l'Espanyol a la Lliga, a partir d'ara cada partit serà com una final: "tots els partits tindran una importància suprema. Comencem a sentir una gran necessitat de sumar punts per sortir del lloc en què estem". I sobre el seu futur en cas de derrota, ha estat realista: "Ja sé com funciona el futbol i què passa a un entrenador quan els resultats no acompanyen".

Valladolid, una plaça difícil

Pochettino ha valorat especialment el bon paper que està fent l'equip castellà-lleonès en el seu retorn a Primera, de la mà de Djukic: "És un equip que manté l'estructura que tenia a Segona i que ha tret bons resultats jugant bé al futbol. Proposa un joc d'associació, dinàmic i amb molta arribada".

Tornen Wakaso i Albín; Simao, fora

Les grans novetats de la llista de convocats són Wakaso, que podria tornar a l'onze titular un cop complerta la sanció, i Albín, recuperat d'unes molèsties físiques. Al Nuevo Zorrilla també tornaran a la banqueta Pochettino i Toni, que també estaven sancionats.

Simao ha estat el sacrificat per Pochettino, que no compta amb ell per motius tècnics. L'argentí ha explicat que "hem fet una llista amb els que creiem que estem millor. Respecto la seva trajectòria però penso en el presen i en l'equip. Estarà emprenyat com els altres que no han entrat a la llista".

De cara a l'onze incial, el tècnic blanc-i-blau ha reconegut que farà canvis, alguns d'ells potser obligat per les circumstància. Sense anar més lluny, Javi López té un trau en una cella i li han hagut d'aplicar punts. Precisament a la defensa, Pochettino ha dit que Colotto podria sortir de titular.









VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut