Ona Carbonell ha fet la medalla de plata en solo lliure de natació artística al Mundial de Gwangju (EFE)
Natació artística

Plata d'Ona Carbonell en el solo lliure de natació artística al Mundial de Gwangju

És la seva tercera medalla a Corea i la 23a del seu palmarès en un Mundial. S'ha enfilat més enllà dels 94 punts (94.5667) per aconseguir una nova medalla de plata, i només l'ha superat la russa Svetlana Romashina, or amb 97.1333

Marc NegreActualitzat

Ona Carbonell continua col·leccionant medalles en el seu palmarès i aquest migdia ha guanyat la plata en el solo lliure de natació artística del Mundial de Gwangju (Corea del Sud). La catalana ha millorat la nota de la preliminar en més de mig punt i ha superat els 94 punts (94.5667).

L'exercici, amb la música "It's a man's world", de James Brown, combina l'explosivitat i la potència de la interpretació de Louisa Johnson amb una part més melòdica i lírica cantada per Luciano Pavarotti. Una barreja interessant i innovadora que ha portat Ona Carbonell a un nou podi en un Mundial. Tot plegat sota l'assessorament de la francesa Virginie Dedieu, tres cops campiona del món i tota una llegenda en la modalitat de solo. És la seva tercera medalla a Gwangju i la 23a en un mundial, l'esportista que en té més. En esports aquàtics només la superen dos cracs de la natació nord-americana: Ryan Lochte (27) i Michael Phelps (33).

En la lluita per la plata, Carbonell ha quedat davant de la japonesa Yukiko Unui, que ha deixat a més d'un punt i mig (tercera amb 93.200). Rússia continua intractable i va camí del ple d'ors en totes les proves de natació artística en què participa. Avui Svetlana Romashina n'ha sumat un altre. Primer lloc indiscutible, amb "Carmen" de Bizet, i una nota de 97.1333.

Anar al contingut