Barça

Plantilla i entrenador rebaixen la tensió a la crisi del Barça femení

Lluís Cortés i Vicky Losada han restat importància a la reunió de les capitanes amb el directiu responsable del futbol femení, a qui van transmetre el desig de la plantilla que Cortés no continuï la pròxima temporada

Xavi LemusActualitzat

El Barça femení ha passat en pocs dies de les imatges d'eufòria per la celebració d'un triplet històric i les recepcions oficials d'homenatge de les institucions a una crisi inesperada pel que fa a les relacions entre les jugadores i el seu entrenador. Una polèmica desconeguda a nivell extern però que s'arrossega des de fa mesos dins del vestidor.

Malgrat els èxits viscuts, existia un distanciament entre la plantilla i el seu tècnic, Lluís Cortés, fins al punt que les capitanes de l'equip van arribar a plantejar al directiu de la secció, Xavi Puig, la destitució de l'entrenador. Per part del club el tema es va plantejar en junta, però van optar per intentar apaivagar els ànims dialogant amb les diferents parts implicades. Avui l'equip ha entrenat per afrontar el partit de Lliga contra la Reial Societat, i sembla que tant les jugadores com l'entrenador intenten reconduir la polèmica.

Les paraules de Lluís Cortés denoten haver rebut la confiança per part del club i la seva intenció de renovar part de la plantilla, que tancarà una temporada històrica.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut