Pjanic s'acomiada de la Juve amb la mirada posada en el Barça
Pjanic s'acomiada de la Juve amb la mirada posada en el Barça
Barça

Pjanic s'acomiada de la Juventus abans d'obrir una nova etapa al FC Barcelona

Pjanic ha acabat una experiència de quatre anys a la Juventus, on ha conquerit quatre títols de lliga, dues Copes d'Itàlia i una Supercopa italiana

Redacció Esport3Actualitzat

El bosnià Miralem Pjanic s'ha acomiadat aquest dissabte de la Juventus de Torí amb un missatge a les seves xarxes socials. El conjunt italià va quedar eliminat aquest divendres de la Champions League després de perdre la seva eliminatòria contra el Lió, el seu exequip. Ara, acabada la temporada, es prepara per a la seva nova etapa al FC Barcelona.

"Em vaig enfrontar al meu passat (el Lió) per quedar-me amb el present, almenys durant uns dies. Avui, els nostres camins es divideixen, però cada centímetre per arribar fins aquí l'he recorregut tenint clar que era una cosa important, una cosa que em quedarà al cor i m'acompanyarà a tot arreu."

 

 

Pjanic ha acabat una experiència de quatre anys a la Juventus, on ha conquerit quatre títols de lliga, dues Copes d'Itàlia i una Supercopa italiana, i s'incorporarà a partir de la temporada que ve al Barça.

El club culer l'ha contractat a canvi de 60 milions d'euros, més cinc milions en variables, a la vegada que s'ha tancat el traspàs del brasiler Arthur Melo al mateix equip (72 milions més 10). Pjanic ha firmat pera quatre temporades, fins al juny de 2024, i la seva clàusula de rescissió se situa en 400 milions d'euros.

Anar al contingut