BARÇA

Pjanic: "Només sortia de la Juventus si era per anar al Barça"

El bosnià ha estat presentat com a nou jugador del Futbol Club Barcelona. Demà començarà a entrenar-se amb el grup i dissabte podria debutar contra l'Elx al Gamper

Redacció Esport3Actualitzat

Miralem Pjanic assegura haver fet realitat un somni, després de ser presentat com a nou jugador del Barça. Fins al punt que diu que, després de molts anys a Itàlia, només es plantejava sortir de la Juventus si era per viatjar al Camp Nou

Sortir de la Juventus ha estat molt difícil, però el futbolista necessita nous reptes, noves motivacions. Jugar al Barça ha estat el meu somni des de sempre. És un equip que ha meravellat el món els últims anys. Tenia clar que, si marxava de Torí, era només per venir a Barcelona. I per sort s'ha pogut fer realitat. Ara tinc ganes d'unir-me demà al grup i, si pot ser, jugar alguns minuts dissabte.

Pjanic sap que arriba en un moment de remodelació de l'equip, però això no l'espanta

Sé que l'equip té molt fresc el 2-8 contra el Bayern. Però són coses que passen; va ser una d'aquelles nits en què no et surt res. Però això em motiva encara més. No hem de mirar al passat. Hem de mirar de fer un grup fort, entre els jugadors i l'entrenador. Tenim una gran plantilla per aconseguir coses importants, per guanyar trofeus.

El bosnià arriba de Torí, on ha compartit vestidor amb Cristiano Ronaldo. Quan li han demanat sí el portuguès és millor que l'argentí, Pjanic no s'ha volgut mullar, però sí que ha definit el seu nou company d'equip com un "autèntic extraterrestre", amb qui té moltes ganes de compartir vestidor. El nou migcampista blaugrana ha celebrat que l'argentí continuï al Camp Nou i ha dit que ell ja s'ho esperava així, perquè no s'imagina Messi amb una altra samarreta.

Pjanic es va incorporar més tard als entrenaments perquè va passar el coronavirus. Dissabte podria tenir els primers minuts en el Trofeu Joan Gamper, contra l'Elx. Un partit que TV3 oferirà en directe.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut