Miralem Pjanic s'ha entrenat per primera vegada amb el grup com a jugador del Barça (CCMA)
Barça

Pjanic completa el primer entrenament amb el grup i podria debutar al Gamper

El migcampista bosnià ha completat la primera sessió amb el grup com a jugador blaugrana i podria fer el seu debut aquest dissabte contra l'Elx en el Trofeu Joan Gamper al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

Miralem Pjanic i Jean-Clair Todibo han estat les principals novetats en l'entrenament d'aquest dijous del FC Barcelona. Després de la victòria en el segon amistós de la pretemporada contra el Girona, el migcampista bosnià ha completat la primera sessió amb el grup com a jugador blaugrana i podria fer el seu debut aquest dissabte contra l'Elx en el Trofeu Joan Gamper al Camp Nou. Todibo, després d'haver donat positiu per Covid-19, també torna a estar a disposició de l'entrenador, Ronald Koeman.

Mentre resolen el seu futur, Luis Suárez i Arturo Vidal, que no han estat convocats per a cap dels dos amistosos que ha jugat fins ara l'equip (Nàstic de Tarragona i Girona) també han estat presents en l'entrenament. El xilè està a punt de tancar el seu fitxatge per l'Inter de Milà, mentre que l'uruguaià ha viatjat fins a Perugia per fer un examen per obtenir la nacionalitat italiana com a pas previ a la seva possible arribada a la Juventus.

L'equip blaugrana tornarà a entrenar-se aquest divendres al matí i dissabte jugarà l'últim amistós de pretemporada, el torneig Joan Gamper contra l'Elx.
Anar al contingut