Primera Divisió

Pizzi debuta a la banqueta del València amb victòria en el derbi contra el Llevant (2-0)

Valladolid i Betis han demostrat clarament per què es troben en la situació en què es troben en un partit on la nul·litat ofensiva ha estat absoluta. El Valladolid queda a només un punt de la zona de descens i el Betis es manté cuer. Per la seva banda, Juan Antonio Pizzi ha debutat a la banqueta del València amb una victòria en el derbi contra el Llevant a Mestalla (2-0). En l'últim partit avançat de la jornada, l'Almeria s'ha imposat al Granada i s'allunya a quatre punts del descens (2-0).

Valladolid, 0 - Betis, 0

Valladolid i Betis han demostrat clarament per què es troben en la situació en què es troben en un partit on la nul·litat ofensiva ha estat absoluta. Tots dos equips han tingut ocasions per marcar, però ningú ha estat capaç d'anotar. El Valladolid queda a només un punt de la zona de descens i el Betis es manté cuer i sense aconseguir encara cap victòria a la Lliga amb Juan Carlos Garrido a la banqueta. El conjunt andalús és, a més, l'únic equip de les dues categories professionals espanyoles que encara no ha guanyat cap partit fora de casa.

València, 2 - Llevant, 0

Juan Antonio Pizzi ha tingut un debut victoriós a la banqueta del València i ha fet bona la dita d'"entrenador nou, victòria segura". El tècnic argentí ha dirigit des de la banqueta de Mestalla el triomf del seu equip contra el Llevant en el derbi de la ciutat del Túria. Piatti, en el minut 41, ha inaugurat el marcador i en la represa, Feghouli, culminant una gran jugada individual, ha fet el definitiu 2-0 en el minut 73. Amb aquest triomf, el València suma 23 punts i trenca l'empat amb el seu màxim rival ciutadà.

Almeria, 3 - Granada, 0

L'Almeria ha començat l'any 2014 amb una balsàmica victòria contra el Granada i agafa aire en la seva lluita per la permanència. Dubarbier i Verza, de penal, han encarrilat el triomf dels locals en la primera part i en la represa, el català Aleix Vidal, a 10 minuts del final, ha arrodonit el triomf del seu equip, que suma 19 punts i se situa quatre per sobre del descens. Per la seva banda, el Granada ha perdut una bona oportunitat de sumar contra un rival directe i es queda amb els 20 que ja tenia a la classificació.