El PSG passa la mà per la cara al Barça amb hat-trick d'Mbappé (1-4)

Tot i que Messi ha obert el marcador de penal abans de la mitja hora, els de Pochettino han dominat clarament el partit i ja tenen un peu i mig als quarts de final de la Champions

Laura BruguésActualitzat

El PSG ha passat la mà per la cara del Barça en l'anada dels vuitens de la Champions i els francesos s'han situat amb un peu i mig als quarts de final de la Champions. Sobre el terreny de joc, Piqué ha estat la gran novetat a l'onze titular dels blaugranes, després de tres mesos lesionat. L'equip de Pochettino ha sortit molt còmode des de l'inici i ha protagonitzat les primeres accions de perill. Al minut 1, l'equip francès ja ha fet el primer avís. Mbappé s'ha plantat davant Ter Stegen, però se li ha escapat el control de la pilota i el porter alemany ha pogut allunyar-la. Un ensurt per als blaugranes just començar. L'equip francès ha començat més còmode, però el partit s'ha anat igualant. Griezmann ha tingut una ocasió, però no l'ha aprofitat. Pedri li ha fet una passada excel·lent però Keylor Navas ha aturat la rematada de Griezmann.

I per ensurts un altre més per al Barça. Pedri ha perdut una pilota al mig del camp, que ha provocat una acció de perill del PSG. El mateix Pedri ha evitat el gol sota pals després del xut d'Icardi.

Abans de la mitja hora, el Barça ha aconseguit inaugurar el marcador. Kurzawa ha comès penal sobre De Jong. Messi ha estat l'encarregat de transformar l'1-0 des dels onze metres. Però cinc minuts després, el PSG ha empatat. Centrada de Kurzawa a la banda esquerra cap a Verratti i aquest ha fet una passada a Mbappé. El francès, amb una acció brillant dins l'àrea, ha marcat l'empat a un.

El PSG ha seguit generant perill. Ter Stegen ha evitat el segon dels francesos, després d'un xut de Kurzawa. També Griezmann ha tingut una bona ocasió després d'una cursa des del seu propi camp, però el xut ha acabat a fora. Abans del descans, Kean ha tornat a posar a prova Ter Stegen, que ha enviat el xut a córner.

A la segona part, el PSG ha sortit amb una embranzida demolidora davant un Barça superat en molts moments. Just començar la represa, Ter Stegen ha posat una mà providencial a un xut de Kean que toca Jordi Alba. Quan semblava que el Barça havia aconseguit calmar el partit, ha arribat el segon gol del PSG. Florenzi ha centrat amb facilitat des de la dreta i, beneficiat pels rebots, Mbappé ha tornat a foradar la porteria de Ter Stegen al minut 65 i ha situat l'1-2. I ha estat a punt de fer el hat-trick, tot i que Ter Stegen ho ha impedit. Només cinc minuts després del segon gol del PSG, ha arribat el tercer dels de Pochettino. Kean ha rematat de cap un xut de falta de Paredes i ha firmat l'1-3.

Per buscar alguna solució, Koeman ha introduït tres canvis de cop. Riqui Puig, Trincao i Pjanic han substituït Piqué, Pedri i Busquets. Uns minuts abans, Mingueza havia substituït Dest. Ja en el tram final del partit, Keylor Navas gairebé regala un gol al Barça. El porter del PSG ha llançat una pilota sobre els peus de Griezmann, que ha rematat a fora. Però en una contra el PSG ha sentenciat l'eliminatòria amb l'1-4 definitiu, obra d'Mbappé, que ha firmat un hat-trick. La tornada al Parc dels Prínceps serà el 10 de març.