Barça

Piqué: "Tinc més patrimoni que el pressupost de l'Espanyol aquesta temporada"

El central del Barça ha escalfat el derbi de dissabte al Camp Nou en una entrevista al programa "La Resistencia" de Movistar+

Actualitzat

Gerard Piqué ha estat entrevistat al programa "La Resistencia" de Movistar+ i ha fet broma de la rivalitat amb l'Espanyol només dos dies abans del derbi de Lliga al Camp Nou. El central del Barça ha tirat d'ironia i s'ha deixat anar amb les preguntes del presentador David Broncano per deixar més d'un titular que no deixarà indiferent a ningú.

Qüestionat sobre si prefereix que li preguntin pel sexe o pels diners, Piqué ha estat contundent en les dues respostes tot i que abans ha afirmat que "vaig sobrat en les dues".

- Quantes vegades has follat en l'últim mes? -Compten les del Bernabéu?" Quants diners tens? - "En patrimoni, tinc més que el pressupost de l'Espanyol d'aquest any."

Piqué s'ha dirigit a un aficionat de l'Espanyol que hi havia entre el públic del programa i ha respost als càntics ofensius digirits contra ell i la seva parella, Shakira, per un sector de l'afició blanc-i-blava quan juga a l'RCDE Stadium.

"Els de l'Espanyol sou molt creatius, tio. Feu unes cançons molt creatives. "Piqué cabrón, Shakira tiene rabio, tu hijo és de Wakaso ..." Ho han ficat tot allà dins. Anem a putejar-te... i jo em descollono". "Estem a aquest nivell, però bé, jo tenia uns límits i ara ja s'han expandit", ha afegit sobre la seva indiferència davant els insults de les aficions rivals.

Piqué també ha confessat que va crear un grup de WhatsApp al vestidor del Barça i que ha convidat alguns periodistes famosos pel seu madridisme.

"A l'equip tenim un grup de WhatsApp, el vaig crear jo, amb l'escut del Barça. Ho vaig fer per crear bon ambient. Convidem de tant en tant gent aleatòriament. Per exemple, Roncero, Alfredo Duro: 'Duro, me la poses dura'. Si ho veuen que sàpiguen que sí, que som nosaltres. Els hem donat un dia o dos perquè entrin però no diuen res".

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut