Piqué somrient durant l'entrevista al programa "El hormiguero" (@El_Hormiguero)
Piqué somrient durant l'entrevista al programa "El hormiguero" (@El_Hormiguero)
Barça

Piqué: "No era penal a Vila-real"

El central del FC Barcelona s'ha mostrat distès al plató d'"El hormiguero", on ha reconegut que Xavi ha entrat al vestidor imposant unes normes "necessàries, com fan tots els entrenadors"

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dimarts s'ha celebrat l'entrevista a "El hormiguero" que Gerard Piqué va decidir posposar fa unes setmanes per, com ell mateix ha començat dient, estalviar-se donar explicacions a Xavi i no contravenir cap de les noves normes imposades pel seu nou entrenador.

Al plató de les formigues, que ja ha visitat en anteriors ocasions, el central del Barça s'ha mostrat distès i ha parlat de la responsabilitat que sent des de l'arribada del nou tècnic:

Com que hem estat companys, sap el rendiment que puc donar. Moralment no li puc fallar.

Un exemple d'aquest compromís es va poder veure dissabte al camp del Vila-real, amb una arenga passional després del segon gol de l'equip.

Piqué ha volgut restar importància a les regles de Xavi i ha reconegut que, com fan tots els entrenadors, ha establert normes "necessàries, però que no esmenten la prohibició de fer surf o anar amb vehicles elèctrics", fent referència a algunes de les activitats que se l'ha vist practicar els últims anys.

"No era penal a Vila-real"

Sobre la polèmica del cap de setmana a Vila-real, que va tenir com a epicentre unes possibles mans seves, el barceloní ha dit que "no tinc intenció de tocar-la", però també ha dit estar "confús" pels constants canvis de reglament. I en una de les seves conegudes provocacions ha afegit que al partit del Madrid "n'hi va haver un d'igual de clar".

"Amb Messi ens retrobarem"

Espera que la setena Pilota d'Or per a Messi sigui la definitiva per acabar amb el debat de qui ha estat el millor jugador de la història. Piqué ho ha aprofitat per felicitar públicament al seu amic i s'ha mostrat convençut que, després d'anys de compartir vestidor, els seus camins "es retrobaran".

L'anècdota de l'atac dels senglars

Abans d'acabar, Pablo Motos ha tingut curiositat per conèixer com va ser l'atac d'uns senglars a la seva dona Shakira i el futbolista ha aprofitat per lamentar la plaga d'aquests animals que suporten els veïns que, com ell, viuen a la falda de Collserola: "Quan tornes de sopar, n'hi ha milers".

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut