Gerard Piqué durant el Twitch de la Kings League
Gerard Piqué durant un Twitch de la Kings League
Futbol

Piqué sobre la Kings League: "Hi ha presidents que han hagut d'anar al psicòleg"

L'impulsor de la competició ha explicat la pressió que han d'afrontar els presidents dels clubs

Redacció Esport3Actualitzat

L'exjugador del Barça i impulsor de la Kings League, Gerard Piqué, ha ofert una extensa entrevista a RAC1 on ha analitzat l'actualitat del Barça i ha parlat, obviament, de la seva competició.  En aquest cas, l'exfutbolista ha desvelat un detall sobre els presidents dels clubs que ha cridat molt l'atenció. Segons ha explicat, l'èxit de la Kings League ha afectat la seva salut mental, i alguns han començat a anar al psicòleg. 

"S'ho prenen molt a pit, massa, a un nivell que nosaltres no esperàvem. Des de posar-se a plorar perquè el seu equip ha perdut o perquè porta una mala ratxa a reventar una paret o estar completament fora de sí. Hi ha gent que ha hagut de començar a anar al psicòleg per gestionar-ho. No diré el nom perquè és un tema privat." 

Piqué ha explicat que la pressió de portar un club ha estat dura de gestionar per als streamers.

"Han hagut d'anar al psicòleg per gestionar les emocions, perquè de sobte tenen un equip de futbol en el qual han de prendre decisions, en el qual tenen una comunitat. No menystinguem les comunitats... Si no guanyen, els posen pressió. Els diuen 'no estàs fent les coses bé, fes fora l'entrenador, fes fora tal jugadors...' És tot nou per a ells, i gestionar això no és fàcil. Hi ha gent que fa dos dies no gestionava un club de futbol, tot i que sigui d'aquesta magnitud, que de moment és petita. La pressió que tenen és molt elevada, sobretot a les seves comunitats.

L'escenari de la segona final four

Durant l'entrevista, Gerard Piqué ha parlat ja del futur de la Kings League, que començarà un segon "split", una segona volta, només unes setmanes després d'acabar la primera. La competició acabarà el 31 de juliol, i queda per definir quin serà l'escenari de la final four. Després del Camp Nou, l'empresari vol portar les finals en un altre gran escenari. Tot i que no l'ha volgut desvelar, ha afirmat que estan "a punt de tancar-ho" i que "la gent fliparà amb el lloc". Pel que ha deixat entreveure, aquest lloc no es troba a Catalunya ni a la resta de l'estat. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

 

 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéKings League
Anar al contingut