Futbol

Piqué s'exercita al marge per molèsties al pubis i podria descansar a Pamplona

De cara al partit del Barça d'aquest cap de setmana contra l'Osasuna, s'esperen rotacions després dels partits de seleccions i abans dels duels contra el Milan i el Madrid. La defensa és la línia on hi pot haver més canvis després que Alves i Piqué han jugat tots els minuts amb el Brasil i Espanya, respectivament. De fet, Piqué és més que probable absència per dissabte, ja que aquest dijous ha fet treball de camp al marge.

Actualitzat

De cara al partit del Barça d'aquest cap de setmana contra l'Osasuna, s'esperen rotacions després dels partits de seleccions i abans dels duels contra el Milan i el Madrid. La defensa és la línia on hi pot haver més canvis després que Alves i Piqué han jugat tots els minuts amb el Brasil i Espanya, respectivament. De fet, Piqué és més que probable absència per dissabte, ja que aquest dijous ha fet treball de camp al marge per unes molèsties al pubis.

Bartra i el recuperat Mascherano tenen tots els números per sortir en l'onze titular. Xavi i Alexis, que s'ha incorporat aquest dijous als entrenaments, també podrien descansar.

Sergi Roberto, Neymar, Dani Alves i Alexis s'han incorporat al treball amb el grup. Per la seva banda, Messi, Mascherano, Cuenca i Puyol també s'han exercitat amb el grup, on hi ha participat Pedro Godoy, del juvenil A. En les pròximes hores, s'espera que rebin l'alta mèdica Mascherano, Messi i Puyol.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut