Copa del Rei

Piqué s'entrena amb normalitat i entra a la convocatòria per jugar a Mestalla

El central blaugrana, que arrossega molèsties al genoll dret, s'ha provat en l'últim entrenament i ha entrat en la llista de convocats ,escenifica amb un tuit que està a punt per jugar aquest vespre a Mestalla

Actualitzat

Ernesto Valverde és conscient del què s'hi juguen i sortirà amb tot per guanyar a Mestalla. També ho sap Gerard Piqué, que davant els dubtes que havien generat les seves molèsties al genoll, aquest matí ha publicat una piulada on diu literalment que està llest per aquest vespre.:

 

Gerard Piqué es va entrenar amb normalitat en l'última sessió preparatòria que ha fet el Barça abans del partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra el València a Mestalla. El central blaugrana, que arrossega molèsties al genoll dret per un cop que va rebre de Gerard Moreno en l'últim derbi de Lliga, es va provar en l'entrenament i finalment va entrar en la llista de convocats d'Ernesto Valverde.

El tècnic blaugrana s'emporta a València 18 futbolistes, amb la novetat d'André Gomes, recuperat d'una gastroenteritis, mentre que Denis Suárez i Lucas Digne, per decisió tècnica, i Vermaelen i Dembélé, lesionats, n'han quedat fora.

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut