Piqué celebra el gol (EFE)
Futbol

Piqué: "S'anomenen meravellosa minoria. Espero que almenys omplin el camp, perquè l'altre dia ni el van omplir"

El central blaugrana, content amb el resultat, assenyala que el 4-1 no és definitiu i que al partit de tornada pot passar qualsevol cosa

Actualitzat

El central barcelonista Gerard Piqué, autor d'un dels quatre gols que li ha marcat avui el Barça l'Espanyol (4-1), ha lamentat que l'equip blanc-i-blau hagi marxat del Camp Nou encara amb opcions per a la tornada: "Han sortit vius, entre cometes, però ha estat un bon resultat", ha assenyalat en una entrevista a Orange TV. 

Per al partit de tornada, Piqué ha criticat l'afició de l'Espanyol, perquè dissabte passat no va omplir l'estadi de Cornellà-el Prat en el derbi de Lliga. "Diuen que són una meravellosa minoria (és un dels eslògans que promociona l'Espanyol), però espero que omplin el camp perquè l'altre dia no estava ple", ha assenyalat.

Respecte a la polèmica per la duresa dels jugadors de l'Espanyol, Piqué explica que "això no pot ser futbol americà, sinó que es tracta d'un esport en què et passes la pilota", ha afegit el jugador del Barcelona, ​​per censurar el que creu que ha estat joc dur per part de l'Espanyol, tot i que entén que aquesta "és la seva forma de jugar", a més d'assenyalar que els de Galca "van al límit".

Finalment, ha assegurat que al Barça se li ha posat més fàcil el partit després de les dues expulsions de l'Espanyol, però que el 4-1 no és definitiu "perquè pot passar qualsevol cosa. Aquí tenim un 4-0 del Getafe, quan havíem guanyat en l'anada 5-2 ".

Anar al contingut