Barça

Piqué rep l'alta mèdica i entra a la llista de convocats per viatjar a Escòcia per jugar contra el Celtic

Gerard Piqué va ser la gran novetat de l'entrenament que va fer el Barça ahir al matí per preparar el pròxim partit a la Champions, dimecres al vespre al camp del Celtic. Poc després de l'acabament de la sessió, el club va informar que el defensa català havia rebut l'alta mèdica. La seva tornada agafa importància davant un equip molt fort en el joc aeri com és l'escocès.

Actualitzat
Gerard Piqué va ser la gran novetat de l'entrenament que va fer el Barça ahir al matí per preparar el pròxim partit a la Champions, dimecres al vespre al camp del Celtic. Poc després de l'acabament de la sessió, el club va informar que el defensa català havia rebut l'alta mèdica. La seva tornada agafa importància davant un equip molt fort en el joc aeri, com és l'escocès.

Piqué es va lesionar el 19 de setembre en partit també de la Champions, davant l'Spartak de Moscou. En un principi li van pronosticar una baixa de 2 a 3 setmanes, però el central blaugrana ha superat amb escreix aquest marge de temps.

Ahir també es van entrenar, però ho van fer a part, Carles Puyol i Thiago. Al marge d'ells i dels també lesionats Adriano, Cuenca, Muniesa i Abidal, el Barça tampoc no podrà comptar, per al desplaçament de Glasgow, amb Sergio Busquets, que complirà el segon i últim partit de sanció per la targeta vermella que va veure al partit davant el Benfica. 

A la sessió també hi eren els jugadors del filial Cristian Tello, Sergi Roberto i el porter Oier. La llista de convocats la formen:

Porters: Valdés, Pinto i Oier.
Defenses: Alves, Piqué, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Montoya.
Migcampistes: Cesc Fàbregas, Xavi, Iniesta, Jonathan dos Santos, Song i Sergi Roberto.
Davanters: Villa, Alexis, Messi, Pedro i Tello.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut