Barça

Piqué: "Quan deixi de jugar al Barça, deixaré el futbol"

El central blaugrana, en una conversa amb l'streamer Ibai Llanos, ha confessat que "no tindria la motivació de posar-me una altra samarreta". I també ha celebrat la tornada de l'Espanyol a Primera: "Jo desitjava que pugés. Jugar al seu camp és una de les coses que em donen més plaer."

Redacció Esport3Actualitzat

O al Barça o enlloc. Així és planteja Gerard Piqué els últims anys de la seva carrera esportiva. Ho ha confessat en una conversa amb l'streamer Ibai Llanos. De fet, el central del Barça ha admès que, si Ronald Koeman li comuniqués que no compta amb ell, no tindria "cap problema" a fer un pas al costat.

"Quan deixi de jugar al Barça, deixaré el futbol. No jugaré en cap altre equip. Només m'apassiona jugar amb el Barça. No tindria cap motivació de posar-me una altra samarreta."

Qüestionat sobre les seves pretensions de postular-se, en el futur, com a president del club, Piqué no se n'ha amagat. "Sempre m'ha fet il·lusió, però encara m'agrada sentir-me jugador". I també s'ha referit a la tornada de l'Espanyol a la Primera divisió. El motiva, diu, tornar a enfrontar-s'hi.

"Jo desitjava que l'Espanyol pugés a Primera. Vull jugar al camp de l'Espanyol. És una de les coses que donen més plaer. Fa gràcia que siguin a Segona, però jo vull tornar a jugar al seu camp i que hi hagi gent."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut