Piqué, durant el partit contra el Cadis (EFE/Román Ríos)
Barça

Piqué: "No vesteixo la samarreta del Barça per quedar segon o tercer"

El central blaugrana ha donat la cara després de l'empat a Cadis i ha insistit que han de lluitar per tots els títols malgrat que la situació actual és complicada

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué ha tornat a donar la cara després de l'empat del Barça a Cadis i ha assegurat que tot i les baixes que arrossega l'equip blaugrana han de lluitar sempre per tots els títols malgrat que la situació actual és complicada.

"Quan vaig dir que és el que hi ha em refereixo al fet que tenim moltes baixes i de vegades ens dóna per al que ens dóna, però lluitarem pels títols. No vesteixo la samarreta del Barça per quedar segon o tercer, sóc aquí per lluitar per tots els títols. Competirem per tot, estic convençudíssim. L'equip està amb ànim i ganes. A vegades les coses no surten com ens agradaria. En el futbol passa i cal afrontar-lo. Sentim que l'afició està amb nosaltres tot i ser una situació complicada."

En declaracions a Movistar Plus, el central blaugrana també ha estat molt crític amb el calendari dissenyat per la lliga.

"No entenc com ens posen un calendari com el que ens posen. Pots posar el partit tranquil·lament un dissabte o diumenge i ens el posen un dilluns. No sé qui fa els calendaris. Com pot ser jugant-nos el que ens estem jugant. Per què ens posen un dilluns? Són coses que... això de l'àrbitre pot passar perquè és una jugada ràpida, però això no. Tenim cinc partits amb dos dies de descans. No ho entenc, no és una crítica sinó una reflexió. Ens han d'ajudar, als jugadors. Jugar mitja hora amb un menys et fa córrer molt més."

Un altre dels capitans del Barça, Sergi Roberto, també ha coincidit amb el missatge de Piqué.

"Hem de lluitar per la Lliga, no em val això de quedar entre els quatre primers… Tenim plantilla per guanyar-la i els lesionats no són cap excusa. Hem d'estar units i vindran temps millors."

Anar al contingut